Veelgestelde vragen en contactformulieren
Op deze pagina hebben we antwoorden op de meestgestelde vragen onder een dak gebracht. Gelieve dit overzicht door te lezen om na te zien of uw vraag er ook tussen staat. @
Bulkbestellingen en auto-onderdelenbedrijven
Ik ben de eigenaar van een auto-onderdelenwinkel (online/fysiek) of een garagebedrijf en ik zou graag RIDEX-reserveonderdelen willen verkopen. Wat zijn uw leveringsvoorwaarden voor detailhandelaren en garagebedrijven?
 
Ik zou graag onder B2B-klanten reclame willen maken voor het RIDEX-merk in een bepaald land. Welke samenwerkingsvoorwaarden kan RIDEX aanbieden?

Om een bulkbestelling te plaatsen of verkoper van auto-onderdelen te worden kunt u het onderstaande contactformulier invullen of de door u benodigde auto-onderdelen op onze website selecteren en een prijsopgave aanvragen.

Om een aanvraag in te dienen dient u geregistreerd te zijn bij onze website.

Daarna kunt u op een van de volgende manieren een bestelling plaatsen:

1. Upload het xls-bestand met een opgave van de onderdelen die u wilt bestellen op onze pagina .

2. Leg auto-onderdelen in uw winkelwagen via de artikelpagina's of aan de hand van onderdeelnummers via 'Bulkbestelling' in het hoofdmenu van de website.

Voor particuliere klanten
Is het mogelijk om één reserveonderdeel (onderdeelnummer: XXXXX) rechtstreeks via de website te bestellen? Wat zijn de voorwaarden voor dergelijke bestellingen?
 
U kunt een reserveonderdeel bij onze officiële verkopers bestellen. Zie hiervoor het kopje 'Verkooppunten' op onze website en selecteer uw regio; dan kunt u een overzicht met verkopers bekijken.
Productgegevens
Waar kan ik meer te weten komen over het assortiment van RIDEX?
 
Uitvoerigere inlichtingen over het assortiment van RIDEX vindt u in de e-catalogus op de officiële website van RIDEX.
Waar worden RIDEX-auto-onderdelen gemaakt?
 
De producten van RIDEX worden in verscheidene grote fabrieken in Zuidoost-Azië vervaardigd. Deze productievestigingen zijn gecertificeerd overeenkomstig de volgende internationale normen voor kwaliteit, milieubescherming evenals gezondheids- en veiligheidsbeleid: ISO 9001, ISO/TS 16949, ISO 14001, OHSAS 18001.
Hoe kan ik controleren op welke auto('s) een reserveonderdeel past?
 

Stap 1. Het door u benodigde reserveonderdeel opzoeken in onze %e-catalogus% of via het zijmenu dan wel de zoekbalk op de officiële website van RIDEX. U kunt aan de hand van de naam van het onderdeel, het OEM-nummer of het onderdeelnummer van een merk waarvoor u een alternatief zoekt naar auto-onderdelen zoeken.

Stap 2. De auto-onderdelenpagina openen. Onder de technische gegevens van het onderdeel vindt u het tabblad 'Geschikte voertuigen'. Daaronder vindt u een overzicht van de auto's waarop dit auto-onderdeel past.

Waar vind ik uitvoerigere technische kenmerken van een auto-onderdeel?
 
Aanbiedingen voor leveranciers en sponsorovereenkomsten
Ik zou graag stickers met het RIDEX-logo op mijn auto/de voertuigen van mijn bedrijf willen plakken. Is RIDEX dan bereid me te sponsoren met auto-onderdelen?
 
Ik zou graag het tenue/de uitrusting/de accomodatie van mijn sportteam van het RIDEX-logo willen voorzien. Is RIDEX dan bereid mijn team of evenement te sponsoren?
Gelieve uw sponsoringsvoorstel in het onderstaande contactformulier te omschrijven.
Ik vertegenwoordig een auto-onderdelenfabrikant. Ons bedrijf zou graag een langdurige samenwerking met RIDEX willen aangaan. Welke voorwaarden kunt u aanbieden?
 
Stel ons op de hoogte van uw interesse in een samenwerking met RIDEX door het onderstaande contactformulier in te vullen.
Garantie en reclamaties
Ik heb een auto-onderdeel van RIDEX gekocht voor een klant, maar het paste niet op haar/zijn auto. Wat dien ik te doen?
 
Ik heb een auto-onderdeel van RIDEX gekocht, maar dat werkt niet naar behoren. Wat kan ik doen?
U kunt onze klantenservice benaderen door middel van het onderstaande contactformulier.
Rust er garantie op auto-onderdelen van RIDEX?
 
Onze garantievoorwaarden vindt u op de pagina 'De garantie van RIDEX' .
Hoe kan ik een borgartikel retourneren (Ridex Reman)?
 
Om een oud borgartikel aan de verdeler te retourneren en het statiegeld terug te krijgen, dient u naar de website te gaan van de verdeler bij wie u het reserveonderdeel kocht. Dit kunt u hier doen. Check de instructies voor retour op de website van de verdeler en vul het retourformulier voor het oude onderdeel in. Stuur uw oude auto-onderdeel naar het adres dat op de website van de verdeler aangegeven is en wacht op het resultaat van het onderzoek door de fabrikant. Uitgebreide instructies over retour van borgartikelen en andere aspecten van de uitwisselingsprocedure vindt u op de website van de verdeler.
Neem contact met ons op.
Contacten

Telefoon:

+49 302 202 72 34

Adres:

Josef-Orlopp-Straße 55, 10365 Berlin