Beter dan OE-onderdelen
Auto-onderdelen van RIDEX ULTRA – premiumkwaliteit verkrijgbaar voor iedereen

RIDEX stelt zijn nieuwe premiumaanbod aan aftermarketonderdelen voor – ULTRA. Dit zijn uitgekiende artikelen met speciale technische bijzonderheden die die van originele onderdelen overtreffen. De nieuwe onderdelen zijn door een grote ploeg aan ervaren ingenieurs ontwikkeld, onder gebruikmaking van baanbrekende technologieën. De onderdelen van RIDEX ULTRA bevorderen de prestaties van voertuigen en verlengen de gebruiksduur ervan. De keuze van eenieder die alles uit zijn auto wil halen.

Het productaanbod van RIDEX ULTRA

De onderdelen van RIDEX ULTRA bestrijken alle hoofdcategorieën aan auto-onderdelen. Er zijn onderdelen beschikbaar voor de versnellingsmechaniek, ophanging, motorkoelsysteem, verlichting, airconditioning en verwarmingssystemen. De catalogus omvat tevens onderdelen voor de carrosserie en het remsysteem evenals een ruime waaier aan reparatiesets voor uiteenlopende auto-eenheden.

Technologische voorsprong ten opzichte van OE-onderdelen

Net als de originele onderdelen worden de auto-onderdelen van RIDEX ULTRA in een geavanceerde fabriek van de hoogwaardigste materialen gemaakt. Tegelijkertijd voeren onze ingenieurs verbeteringen door aan het uiterlijk en het ontwerp ervan. Zodoende optimaliseren we de technische kenmerken van de onderdelen en verlengen we de gebruiksduur ervan. De artikelen van RIDEX ULTRA houden niet slechts gelijke tred met originele onderdelen, maar steken hun qua kwaliteit en betrouwbaarheid de loef af.

Nauwkeurige kwaliteitscontrole

De onderdelen voldoen aan alle Europese veiligheidsnormen. Iedere fase van het productieproces wordt streng overzien: vanaf het uitkiezen van de materialen tot aan het eindproduct. De kwaliteit van het lassen, maar ook die van de corrosiewerende behandeling van grondstoffen, wordt grondig gecontroleerd.

Handig en doeltreffend

Onderdelen van RIDEX ULTRA – een ware vondst voor automobilisten die hun auto liever zelf repareren. Deze onderdelen zijn makkelijk te monteren. Elk auto-onderdeel is voorzien van alles wat u nodig hebt voor de montage. Zodoende kunt u geld besparen, aangezien u niets aan bijkomende onderdelen of garagekosten hoeft uit te geven.

Productiefases van de onderdelen van RIDEX ULTRA
Onze ploeg van ingenieurs analyseert de originele onderdelen en evalueert de gebreken ervan en het potentieel om een geavanceerder product te ontwikkelen – RIDEX ULTRA. Het productieproces behelst de volgende fases:
Identificatie van de onderdelen die het vatbaarst zijn voor vroegtijdige slijtage.
Analyse van de technische vereisten voor auto-onderdelen en een manier om ze verbeteren.
Het ontwerpen van nieuwe onderdelen.
Het vervaardigen en doortesten van proefstukken.
Serieproductie van de onderdelen van RIDEX ULTRA. Kwaliteitscontrole en doortesten van voltooide producten.
Marktintroductie van de verbeterde auto-onderdelen.
ultra_news